+31 6 1347 2694 marga@contentconnexion.nl
Projectmanagement

Content Connexion verzorgt het projectmanagement van online projecten, voor zowel interne als externe communicatie. Denk aan de ontwikkeling van een nieuwe website, de herinrichting van een bestaande site, een migratietraject, het ontwikkelen van een app of het maken van een online jaarverslag. En bij voorkeur projecten waarbij de verschillende kanalen onderling op elkaar worden afgestemd.

Samenwerking levert de beste resultaten op

De interactie tussen mensen staat centraal in mijn projectmanagement aanpak. Zowel binnen een project, binnen een team als met de opdrachtgever. Ik ga voor een goed resultaat, maar zorg ook voor borging op de lange termijn. Dit doe ik door de belangrijkste spelers in het proces mee te nemen, te overtuigen en enthousiast te maken. Daarmee zorg ik voor draagvlak waardoor de organisatie het projectresultaat omarmt.

Wat kunt u van mij verwachten

  • optreden als adviseur en verbindende schakel tussen opdrachtgever en leverancier(s)
  • meedenken in creatieve oplossingen
  • heldere afspraken over doelstellingen, resultaten en tijdpad
  • rapportages over de voortgang
  • projectoplevering volgens afspraak

Projectmethodes

Met een Lean Six Sigma Greenbelt en een Master Communicatie Scrum heb ik verschillende projectmethodes in mijn arsenaal. Beide methodes hebben als doel zo effici├źnt mogelijk tot een goed resultaat te komen en zo de klant beter te bedienen.

Volgens sommigen gaan Lean en Scrum prima samen en kunnen  ze elkaar versterken: