+31 6 1347 2694 marga@contentconnexion.nl

In overleg met de opdrachtgever een goede communicatiestrategie en -aanpak ontwikkelen en vervolgens uitvoeren om het gestelde doel doel te bereiken. Dat is waar Content Connexion voor staat. Dat kan zijn het invoeren van een nieuwe werkwijze, visie of beleidsverandering. Maar ook het implementeren van een nieuw systeem, website of online strategie. Content Connexion geeft communicatieadvies en biedt praktische ondersteuning bij het communiceren van kernboodschappen, ook als die op weerstand kunnen stuiten.

Voorafgaand brengen we in kaart: waar hebben we het over, wat is het probleem, wat willen we bereiken, om wie gaat en wat betekent het voor betrokkenen, hoe staat men tegenover de verandering, met welk krachtenveld hebben we te maken en waar zijn eventuele reputatierisico’s? Op basis daarvan maken we een plan van aanpak dat we toetsen bij de betrokkenen. Want samenwerking met alle betrokkenen vinden we belangrijk.

Vervolgens gaan we aan de slag met het vertalen van de kernboodschappen in aantrekkelijke content. Want een goed verhaal is de kern van effectieve communicatie. En dat kan in allerlei vormen: webteksten, folders, brochures, magazines, factsheets, filmpjes, vlogs, blogs, podcasts, nieuwsberichten, achtergrondverhalen, maar ook e-learnings en tutorials bijvoorbeeld. Altijd aansluitend bij de mensen voor wie het bedoeld is.

Maar communicatie is niet alleen vertellen en uitleggen. Interactie is zo mogelijk nog belangrijker. En dat kan in allerlei settings. Workshops, bijeenkomsten, evenementen, presentaties en roadshows. Wij helpen bij het opstellen van het programma, maar ook bij de uitvoering ervan.